Eten op Rolletjes 2019 Hilversum
30 mei 2019 13:00
Dudokpark
Food, Live muziek
Free
Eten op Rolletjes is terug! Voor de vierde keer mogen we ons favoriete feestje weer in het Dudokpark laten plaatsvinden. Van 30 mei t/m 1 juni 2019 wordt het bijzondere Dudokpark in Hilversum weer een openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. Dit jaar met nieuwe foodtrucks, akoestische bandjes en vermaak!

Ontdek nieuwe smaken bij één van de keukens op rolletjes. Er is aanbod voor iedereen! Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Doe met je kinderen mee in het poppentheater of schuif aan bij het schminken. Laat je verrassen en sluit de dag af met de lekkerste live muziek van o.a. lokale akoestische bandjes!

Entree & openingstijden

- Toegang is helemaal gratis.
- De entree van Eten op Rolletjes is te vinden aan het Dudokpark.
- De keukens zijn open van 13:00 tot 23:00 uur.

Bereikbaarheid

- Rondom het Dudokpark is geen parkeermogelijkheid voor auto’s. We adviseren iedereen om te voet of met de fiets te komen. Je kunt je fiets parkeren in de aangegeven fietsenstallingen. Kom je toch met de auto? Gebruik dan een van de omliggende parkeergarages. Kijk ophttp://etenoprolletjes.nl/belangrijke-info/ voor de locaties.

Betalen

- Op het festivalterrein betaal je met breekmunten. Deze zijn bij de kassa’s met PIN en CASH af te rekenen.
- De munten zijn niet inwisselbaar.

Glaswerk

- Bij je eerste bestelling betaal je een half muntje voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas welke je het hele festival kunt gebruiken. Is je glas vies of wil je ander soort glas? Ruil deze bij de bar gratis om voor een schoon of ander exemplaar van dezelfde waarde.
- Er zit GEEN statiegeld op ons glaswerk. Bewaak je glas dus met je leven ;)

Met dit systeem besparen we duizenden plastic wegwerpbekers. Wat een voordeel is voor het milieu. Zie het daarnaast als souvenir of entreekaartje.

Ook voor vegetariërs, veganisten en glutenvrije diëten is er veel lekkers te verkrijgen.

Openingstijden:
Donderdag van 13:00 uur tot 23:00 uur
Vrijdag van 13:00 uur tot 23:00 uur
Zaterdag van 13:00 uur tot 23:00 uur