Festival Van Die Dingen Die Gebeuren
10 mei 2019 16:00
Rooseveltlaan
Food, Live muziek
Free
In een mooi lenteweekend, kom je spontaan ergens met je vrienden samen om te genieten, dat zijn van die dingen die gebeuren.

Een groep enthousiastelingen staat in hun mobiele keukens (busjes, caravans, foodtrucks) onder een strakblauwe hemel de heerlijkste gerechtjes en drankjes te maken, ook dit zijn van die dingen die gebeuren. Dan voegt zich een platendraaier, een muzikant en straattheateract zich bij deze groep. Dat zijn nou van die dingen die gebeuren. Zeker als je het naar je zin hebt.

Je raadt het al, (food)festival 'Van die dingen die gebeuren' is een leuk, eigenzinnig feestje waar iedereen, jong en oud, welkom is. Een (food)festival met het nodige vermaak.

10, 11 en 12 mei wordt het weekend dat we met ons feest de lente van 2019 officieel gaan openen. Het wordt het weekend dat we Terneuzen (net zoals in 2016, 2017 en 2018) weer gaan opvrolijken met een groot aantal mobiele keukens, muziek en (straat)theater. Het worden vast en zeker de dagen dat we er samen met jou weer een groot feest van gaan maken.