Hullabaloo Festival 2019
30 augustus 2019 17:00
Stadspark Groningen
Electronic, Blues/Country, Pop
Buy
🍀 Hullabaloo - Northbound to music paradise 🍀

Join us on a trip… Een nieuw meerdaags festival in het Noorden van Nederland is geboren. Ontdek een wereld waar complete chaos (Hullabaloo) overgaat in de liefde voor muziek. Waar al je zintuigen geprikkeld worden en een muzikale reis je in vervoering brengt. Met meer dan 50 nationale én internationale artiesten wordt het Stadspark Groningen op 30 & 31 augustus 2019 omgetoverd tot een muziekparadijs met 4 stages waar jij je kunt verliezen in het avontuur en eventjes kunt ontsnappen aan de realiteit.


❁ Mayhem - Main Stage
De grootmacht van het festivalterrein vol met internationale en nationale muzikale favorieten uit allerlei genres. Van akoestische popsterren, tot elektronische alleskunners en alles wat daartussen zit.

❁ Hurly-Burly stage — Pure Pop
Waar de parels van de Nederlandse popmuziek hun levenswerk ten gehore brengen. Omgeven door groen is dit podium de plek waar de kalmte van kleine liedjes ook plots plaats kan maken voor de grote hits van eigen bodem en ver daarbuiten.

❁ Brouhaha stage — Crossover
Brouhaha, de plek waar diversiteit de boventoon voert en waar geen hit teveel zal zijn. Met invloeden uit de hiphop, rhythm&blues én popmuziek vind je hier alles wat de huidige tijdsgeest vraagt. Grenzen vervagen en genres bestaan niet meer. Ohja, de confetti vloeit hier rijkelijk.

❁ Fuss stage — Electronic
Hullabaloo is niks zonder een elektronisch hart. De Fuss stage vertegenwoordigt dit genre in de volle breedte. Van pure elektronische muziek voor de doorgewinterde muziekliefhebber tot de grootste elektronische popplaten uit de recente geschiedenis. Dit in combinatie met een tent voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van licht, geluid en video is de Fuss stage een ‘must see’ op het festival.
Bløf
De Jeugd van Tegenwoordig
DI-RECT
Furore Talentstage
Jungle by Night
Klingande
Lost Frequencies
Naaz
Pandemonium by KopjeK
Postmen
Robin Schulz
Rondé
Ronnie Flex & Deuxperience
Route 94
Secret HullaBar
Snelle
Suzan & Freek
The Dirty Daddies
Willem