Las Fiestas - het feestenfestival!
5 april 2019 15:00
Lasloods
Food, Live muziek
Buy
Las Fiestas is altijd raak! Drie dagen lang eten, drinken, vertier en gezelligheid in en rond de Lasloods. Voor alle leeftijden en alle smaken. Er is food van kreeft tot knakworst, er is een kermis met botsauto’s, een wijncafé, non stop silent disco, dj’s, een biergarten, live muziek, een bruin café, een champagnebar, een kindertuin…

FROM THE SAME GASTJES ALS CUISINE MACHINE!
Las Fiestas is een feestenfestival met 5 compleet verschillende plekken waar in totaal 15 feesten plaatsvinden. En dan hebben we ook nog 16 pagina’s feestelijke programmaonderdelen die niet in het programma pasten. Maar dat zie je dan wel.

Kaarten zijn een soort van gratis. Je koopt eigenlijk alleen maar een klein startpakketje met een paar drankmunten, een botsautomuntje en een glas.

LA KERMESA
La Kermesa is buiten te doen: botsauto’s en ander kermisvertier, springkussens voor de kinders, een biergarten, foodtrucks en lekkere gezellige, dansbare muziek en ruimte voor verzoekjes.

Vrijdag: Oktoberfesten
Zaterdag: Botsauto Party
Zondag: Dag van de Kermiszanger

LA DISCOTECA
La Discoteca is waar je de hele dag en nacht lang lekker non-stop naar de silent disco kunt (overdag heel erg kindvriendelijk en allround, ’s avonds zijn er themafeesten).
Vrijdagavond: Disco Night
Zaterdagavond: Lichtfoute 90s Party
Zondagavond: Sunday Soul

LA TAVERNA HOLANDESA
La Taverna Holandesa is een bruin café met gouwe ouwe hits en wat Nederlandstalig. Je kunt er kaarten, darten, er gaan bitterballen rond, Eredivisie Live kan aan, er is een pubquiz, zangers, karaoké, alles.
Vrijdag: La Fiesta Holandesa
Zaterdag: Goud van Oud Party
Zondag: Sport, Spel en Karaoké

LA VINOTECA
La Vinoteca is een wijncafé met heel veel goeie wijnen, kaas, worst, olijven, bistrot-tafeltjes en chansons. Elke namiddag vindt er een wijnproeverij plaats.
Vrijdag: Apéro Serge Gainsburp
Zaterdag: Soirée Musette
Zondag: Show Me Yours I’ll Show You Wine