Mezz'n Alle Carnaval
3 maart 2019 13:00
MEZZ
18+
Free
Op zondag en maandag zijn dit jaar al voor de tiende keer de talenten van ons fantastische dj duo aanwezig met carnaval! DJ EF Z en DJ PJ veranderen tijdens carnaval in de Bloes Broeders. Deze muzikale omnivoren zoeken in alle hoeken en gaten naar de meest swingende platen.

Het resultaat van al dat werk staat garant voor een reis door honderd jaar muziek, ofwel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. En dat gaat van ouderwetse tv-tunes tot hedendaagse meezingers, bloedhete soul, dikke vette surf en van kinderliedjes tot rockklassiekers, ska en andere exotica, pan-Europese volksmuziek, polkapop, hoempa en andere dijenkletsers. Alles kan, zolang het zorgt voor een meezingende, -springende en kolkende feestmassa.

De Bloes Broeders zijn van alle markten thuis en graaien in hun eindeloze platenbakken en weten voor iedere gelegenheid de juiste plaatjes op te leggen en het publiek als een flipperbal heen en weer te schieten tussen De Aal en ZZ Top, De Balletjes van de Koningin en Great Balls of Fire, Ich Bin Wie Du tot Viva España en van Lust For Life tot The Rivers Of Babylon.

Op maandag tijdens de Grote optocht van ut Kielegat zijn wij uiteraard weer de hotspot van Breda. Perfect uitzicht, ‘n koud pilske en ’n muziekske. Na de optocht hossen we nog even door, op het voorplein en in de grote zaal. Dit jaar gaan we lekker door tot 00.00! So hoss til you drop!

Jupiler zaal
Valt het weer tegen? Ben je die optocht beu? Of word je claustrofobisch op dat propvolle voorplein? In de grote zaal van Mezz kun je helemaal los bij dj duo Ons Jip & Sjanneke en dj Arend. Zij draaien de echte carnavalskrakers van Snollebollekes, De Dikdakkers, De Alpenzusjes en vele anderen! Hos till you drop op want we gaan tot 12u s’nachts door!

Deuren open 13:00
Bloes Broeders
Ons Jip & Sjanneke
DJ Arend