Moco Museum
Moco Museum
Win een VIP TOUR inclusief rondleiding met champagne!

Ervaar het Moco Museum exclusief met de Moco VIP tour. Onze VIP tourguide ontvangt jullie selecte gezelschap van max. 6 personen bij de ingang en begeleidt jullie langs de rij naar binnen. De rondleiding door het museum wordt gestart met champagne en hapjes in onze VIP lounge met prachtig uitzicht over het Museumplein. Hierna worden jullie rondgeleid door jullie persoonlijke tour guide met expertise over onze tentoonstellingen en het museum gebouw. Deze prijs is voor maximaal 6 personen. De tour duurt ongeveer 1,5 uur.

Moco Museum, Banksy en meer!

Het Moco Museum in Amsterdam toont een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst aan het grote publiek met momenteel street artist Banksy in de solo - tentoonstelling Laugh Now. Een groot deel van Banksy's meest bekende kunstwerken wordt hier tentoongesteld: Laugh Now, Barcode, Girl with Balloon en Flower Thrower. Het boutique museum in een 19e eeuwse villa op het Museumplein, richt zich op de meest iconische namen in de internationale kunstwereld binnen de verschillende kunststromingen. Met spannende tentoonstellingen en high-profile gastcuratoren, komt Moco tegemoet aan de behoefte van een groot publiek.

Het museum bevindt zich midden op het Museumplein. In tijdelijke tentoonstellingen wordt werk getoond van kunstenaars zoals de populaire street artist Banksy. Ook kunst van pop-art iconen Andy Warhol en Roy Lichtenstein werd al geƫxposeerd. De huidige tentoonstelling is daarentegen van opkomende sterren, namelijk het jonge street-art duo Icy & Sot. Deze 'Banksy uit Iran' halen relevante thema's aan als milieu, politieke en economische problematiek.