Openingsfeest Rapa Nui 2019
16 maart 2019 17:00
Rapa Nui
18+
Dance
Buy
“It’s time to shine and sparkle with a touch of glitter”
Een goed feest begint met een goede bodem! Tijdens het DinerDansant gaan we jullie buikjes weer vullen met allerlei lekkers wat jullie komend seizoen bij ons op de menukaart kunnen verwachten NomNomNom. Om tijdens het dinerdansant alvast in de feeststemming te komen is er ‘n Party Warm-Up met de DJ’s van Je Suis Energy. De sfeermakers van Je suis Energy gaan ervoor zorgen dat jullie die calorieën gelijk weer verbranden op de dansvloer en als de buikjes vol zijn en de spieren lekker los kan het feest beginnen.
Surprise Surprise, we verklappen nog niet alles, want dat is toch helemaal niet leuk. Er staat een te gek optreden te popelen om met jullie te vieren dat het strandseizoen weer begonnen is, maar deze houden we nog even geheim! SSShhhhhhh later meer….
Maar ondertussen kun je wel beginnen met je keeltje te smeren, want als je niet mee staat te blèrren in de Silent Disco, dan sta je wel op het podium bij de The Aiscream Karaoke Show. Tijdens The Aiscream Karaoke Show draait het maar om één ding: de show stelen!! Mooi zingen hoeft niet, zolang je maar ALLES geeft. De allernieuwste hitjes maar ook de lekkerste guilty pleasures, golden oldies en alle R&B glijers van toen. We doen alleen aan knallers!
Al je glitterspullen al opgeborgen na de feestdagen?!? We hebben goed nieuws, want je kunt ze weer tevoorschijn toveren. Het thema dit jaar is: A touch of Glitter. Een glitterstrik om je nek of een heel glitterpak, je mag wat ons betreft helemaal all out gaan, want het is jouw time to shine!!


Let op!! deuren open om 17.00 uur en uiterlijk binnen om 18.00 uur i.v.m. diner!
Je Suis Energy