98752 The Taste Of Carista
22 juni 2019 22:00
WAS.
18+
Techno
Buy
Carista runt haar eigen label en stal al de show bij meerdere knetterende Boiler Rooms. Vooraanstaande radiostations als Red Light Radio en het Londense NTS zien haar maar al te graag radio maken, en haar tourschema brengt haar langs zo’n beetje elke Europese club die ertoe doet – om van de festivals nog maar te zwijgen. Je mag rustig stellen dat het lekker gaat met Carista. Heel lekker eigenlijk.

Ondanks deze drukte straalt haar enthousiasme nog steeds even fel over de dansvloeren die ze elk weekend voor zich heeft, hoe donker de nacht ook zijn mag. Haar aanstekelijke selecties lijken zo uit de mouw geschud: na een rondje obscure jazz vloeit ze net zo makkelijk naar Chicago-house als naar vergeten garage-klassiekers. Genres of tempo’s doen er niet meer toe: haar selecties zijn impulsief en perfect voor het moment.

Binnenkort is het de beurt aan deze Utrechtse smaakmaker om een clubnacht helemaal naar haar inzicht samen te stellen – en dat in (club) WAS., in haar eigen zo geliefde Domstad Utrecht!
Alexander Nut
Carista
Steven Julien / Funkineven
Ingi Visions
KAMMA
Kankantrie Band
Luke Cohlen - the dj