Toost Foodtruck Festival Hoeksche Waard
10 mei 2019 16:00
Laningpark
Food, Live muziek
Free
Ook zo’n zin om te TOOSTEN? Van 20 t/m 22 april verblijft de TOOST karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid in ons mooie Brielle. Kom met je vrienden, familie, kids en collega’s naar het lekkerste, reizende festival van het jaar!

TOOST is meer dan een foodtruckfestival alleen. Vanaf het moment dat de keukens vrijdag hun vuur opstoken tot zondag de zon ondergaat volgt een 3-daags programma met:

Ook zo’n zin om te TOOSTEN? Van 10 t/m 12 mei verblijft de TOOST karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid in Oud Beijerland. Kom met je vrienden, familie, kids en collega’s naar het lekkerste, reizende festival van het jaar!

TOOST is meer dan een foodtruckfestival alleen. Vanaf het moment dat de keukens vrijdag hun vuur opstoken tot zondag de zon ondergaat volgt een driedaags programma met:

🍕 meer dan 15 foodtrucks die je doen watertanden.
🍻 een ruim aanbod aan wijnen en speciaalbier om te proosten.
🙌 grote tafels waar al je vrienden, familie en collega’s aan passen.
🎶 bands, singer-songwriters en funky DJ’s op het rollende podium.
🎨 een kids-corner met crea workshops en leuke activiteiten voor de kleine TOOST’ers onder ons gehost door MIAW (Make It Art Worthy).
🎠 jawel, de grootste zweefmolen van Nederland! (ook voor volwassenen)

--------------------
Openingstijden:
Vrijdag 10 mei, 16:00 - 23:00
Zaterdag 11 mei, 12:00 - 23:00
Zondag 12 mei, 13:00 - 21:00